Picsart

Komma åt: tryck på profilikonen uppe till vänster på hemskärmen → välj Ditt paket → bläddra ner, välj förmånen och följ instruktionerna.

Få tillgång till AI-drivna verktyg för att designa, redigera, rita och dela innehåll överallt. Från en enorm innehållskatalog (öppen källkod) kan användare välja bland flera miljoner foton, klistermärken, bakgrunder, mallar och mer.

Information:

• Ultra-, Metal- och Premium-paketen: tillgång till Picsart Gold-prenumeration.

Problem:

• Besök deras webbplats om du stöter på några problem när du har börjat prenumerera på förmånen.
  • Om du har en befintlig prenumeration inaktiverar du den i Picsart-appen. När den löper ut kan du använda förmånen via Revolut.

👉 Förmånen är tillgänglig för Ultra-, Metal- och Premium-kunder i utvalda länder. Om du avslutar din prenumeration förlorar du automatiskt åtkomst till dessa förmåner.