Guide om banköverföringar i GBP till ditt Revolut-konto

Vilka uppgifter måste jag lämna till avsändaren?

Ditt namn (mottagare), IBAN och BIC (för att hitta detta, tryck på flaggikonen på din kontoskärm).

Om du behöver vår banks namn och adress är det REVOLUT LTD , 7 Westferry Circus, Canary Wharf, London, England, E14 4HD .

Hur lång tid tar det för överföringen att nå mig?

Upp till 3 arbetsdagar, men det kan variera beroende på typ av betalning. Be avsändaren att bekräfta betalningstypen.

1. Snabbare betalningar är vanligtvis omedelbara, men kan ta några timmar

2. CHAPS är vanligtvis samma dag eller nästa arbetsdag

3. BACS kan ta upp till 3 arbetsdagar

Läs vår guide om internationella SWIFT-överföringar om du vill göra en sådan överföring.