Hvorfor er mit kortindskud udestående?

Hvis et kortindskud har status som afventende, betyder det, at der er sket noget uventet, da indskuddet blev godkendt. Derfor venter vi på, at din bank reagerer på anmodningen om kortindskuddet.

Et afventende kortindskud bør blive markeret som gennemført eller mislykket inden for 30 minutter. Hvis transaktionen afventer i mere end 30 minutter, kan du tjekke banneret på Revolut-startskærmen i appen for at se, om der er udfald.

Hvis der er udfald, skal du vente på, at vi løser problemet. Vi tager udfald meget alvorligt, og løser dem hurtigst muligt. Afventende transaktioner behandles, når problemet er løst.

Hvis transaktionen har status som afventende i mere end 30 minutter, og der ikke er udfald, skal du kontakte din bank for at kontrollere, at alt er i orden hos dem.

Midlerne hæves på din Revolut-konto, hvis transaktionen gennemføres. Hvis den mislykkes, bør midlerne forblive på din bankkonto.

Hvis du vil have flere oplysninger om din afventende transaktion, skal du gå til 'Transaktioner', åbne transaktionen, trykke på 'Få hjælp' og vælge dit problem for at se en grundigere forklaring.