Hvad gør jeg, hvis jeg modtager en kortrefusion/tilbageførsel til min lukkede konto?

Hvis du modtager en refusion/tilbageførsel efter lukning af din Revolut-konto, kan du sende os en besked på support@revolut.com-e-mail-adressen med følgende:

Et kontoudtog, der er dateret inden for de seneste tre måneder, og som indeholder de bankoplysninger, du gerne vil have os til at sende pengene til:

• Sørg for, at dit fulde navn, din adresse og dit kontonummer er synlige.
  • Det kan være et billede, en PDF-fil eller et skærmbillede af den nødvendige dokumentation.

Bekræftelse fra forhandleren om, at pengene er blevet refunderet:

• Det kan være et skærmbillede, en e-mail osv.
  • Normalt vil det indeholde forhandlerens navn, beløbet og oplysningerne om dit Revolut-kort (de sidste fire cifre).
Når vi har bekræftet det, sætter vi overførslen i gang til den konto, du ønsker. Det tager typisk 3-5 bankdage, før pengene er tilbage på kontoen, efter vi har behandlet overførslen.