Hvordan skjuler eller deaktiverer jeg en valutakonto?

Konti med en resterende saldo kan deaktiveres, mens konti uden en saldo kan skjules (bortset fra basisvalutaen).

Skjulte konti vil ikke længere fremgå af listen over konti. Deaktiverede konti, hvor der stadig er penge på, vil derimod blive udelukket fra forbrug, men de vil stadig fremgå af listen over konti (nedtonet).

Følg denne fremgangsmåde for at skjule eller deaktivere en konto:

Gå til appens startskærm, og tryk på Konti under din saldo → Swipe til venstre på den valuta, du vil fjerne → Tryk på 'Skjul' eller 'Deaktiver'.

Sådan genaktiverer du en skjult konto: Gå til appens startskærm → Tryk på Konti under din saldo → Tryk på den nedadvendte pil ved siden af den valgte valuta → '+ Ny' → Vælg kontoen.

Sådan genaktiverer du en deaktiveret konto: Gå til appens startskærm → Tryk på Konti under din saldo → Tryk på den nedadvendte pil ved siden af den valgte valuta → Tryk på kontoen → 'Aktivér'.