Werkt de Junior-kaart nog of moeten we een nieuwe Revolut <18-kaart bestellen?

Maak je geen zorgen, je huidige Revolut Junior-kaart blijft gewoon actief totdat deze verloopt.

Je tieners kunnen via je app een nieuwe personaliseerbare kaart ontwerpen. Navigeer naar het gedeelte "<18" in je app, selecteer de naam van de tiener, de huidige kaart van de tiener en tik vervolgens op het (+)-pictogram in de rechterbovenhoek. Volg daarna de stappen om een nieuwe Revolut <18-kaart te bestellen, die je tiener dan kan personaliseren!

Tieners kunnen maximaal twee kaarten tegelijk hebben. Als een tiener al twee actieve kaarten heeft, moet je er een beëindigen (Selecteer de kaart -> Instellingen -> Kaart beëindigen) voordat je een nieuwe Revolut <18-kaart kunt bestellen.