De Revolut <18-kaart van mijn kind werkt niet. Hoe kunnen ze hulp krijgen?

Je moet namens je kind contact met ons opnemen via onze in-app-chat, zodat we je kunnen helpen. Controleer wel eerst hun rekening in je app, omdat je er dan mogelijk achter komt wat het probleem is.

Als contactloze betalingen bijvoorbeeld niet werken, is de instelling waarschijnlijk uitgeschakeld voor hun kaart. Om dit te controleren, open je de '<18-rekening' van je kind in jouw Revolut-app, selecteer je hun kaart en tik je op 'Instellingen'.