Wie komt in aanmerking voor het gebruik van Apple of Google Pay voor betalingen met een Revolut <18-kaart?

Je tiener moet zich in een ondersteunde regio bevinden en ouder zijn dan de toelatingsleeftijd voor een Apple ID of Google Account in hun regio.

Minimumleeftijd om Apple Pay te gebruiken per land:

• 13 jaar in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië en alle andere landen en regio's.
  • 14 jaar in Bulgarije, Cyprus, Italië, Litouwen, Oostenrijk en Spanje.
  • 15 jaar in Tsjechië, Frankrijk, Griekenland en Slovenië.
  • 16 jaar in Kroatië, Duitsland, Gibraltar, Hongarije, Ierland, Liechtenstein, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Singapore en Slowakije.

Minimumleeftijd om Google Pay te gebruiken per land:

• 13 jaar in alle andere landen en regio's.
  • 14 in Oostenrijk, Cyprus, Italië, Litouwen en Spanje.
  • 16 in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Roemenië, Bulgarije, Kroatië, Hongarije, Ierland, Liechtenstein, Luxemburg, Nederland, Polen, Slowakije, Slovenië, de Verenigde Staten en Australië.
  • Gebruikers in Singapore hebben alleen toegang tot Google Pay als ze 18 jaar oud zijn.

Om te weten te komen of je apparaat de functie ondersteunt, controleer de Apple of Google website.