Hur mycket kostar det att acceptera kortbetalningar med Revolut Pro, och var kan jag se de avgifterna?

När du har börjat ta emot kortbetalningar blir du debiterad bearbetningsavgifter för varje transaktion. De varierar beroende på vald betalningsmetod.

De tillgängliga betalningsmetoderna anges nedan. För varje metod tillkommer en bearbetningsavgift som varierar efter ursprunget och använd korttyp.

Fysiska transaktioner

• 1,5 % för personliga inrikes Visa- eller MasterCard-kort.
  • 1,7 % för personliga inrikes AMEX-kort.
  • 1,7 % för Tap to Pay-transaktioner.

Onlinetransaktioner

• 1,0 % + 0,20 £ (eller motsvarande) för inrikes personliga Visa- eller MasterCard-kort.
  • 1,5 % + 0,20 £ (eller motsvarande) för inrikes personliga AMEX-kort.
  • 2,8 % + 0,20 £ (eller motsvarande) för internationella + kommersiella kort.

Revolut Pay-transaktioner

• 1 % + 0,20 £ (eller motsvarande)

Det tillkommer också en avgift om du får ett återkrav från en kundbetalning. Denna avgift återbetalas om du i slutändan vinner tvisten om återkravet.

Klicka på den specifika transaktionen i avsnittet för Transaktioner på ditt Revolut Pro-konto om du vill se om du har debiterats bearbetnings- och/eller valutaväxlingsavgifter för en betalning.

Du ser alla detaljer om den transaktionen, inklusive avgifter.

Villkor gäller.