Kan jag avbryta en betalningsbegäran eller faktura i Revolut Pro?

Om kunden inte har betalat en betalningsbegäran eller faktura kan du avbryta den. Det gör du genom att:

• Gå till Hem → tryck på kontoväljaren under ditt saldo → bläddra ner till ProSe all försäljning.
  • Markera den relevanta betalningsbegäran eller fakturan och tryck på Avbryt.

Om din betalningsbegäran eller faktura redan har betalats av kunden måste du skicka en återbetalning till denne. Det här alternativet kommer att vara tillgängligt för posten för betalningsbegäran som du har markerat.

Om det har gått mer än 30 dagar sedan du skapade din betalningsbegäran har din begäran redan löpt ut och du behöver inte göra något.