Hur kan jag kontrollera statusen för min betalningsbegäran i Revolut Pro, och vad betyder respektive status?

Så här kontrollerar du statusen för en betalningsbegäran i Revolut Pro:

• Gå till Hem → tryck på kontoväljaren under ditt saldo → bläddra ner till Pro → Se all försäljning.
  • Markera önskad betalningsbegäran eller faktura.

Du ser status och uppgifter för alla försök som har gjorts att betala den.

Om din kund har betalat en begäran står den som ”betald”. En ”väntande” betalningsbegäran är en som du har skapat men som kunden inte har betalat ännu. Om en betalning är under behandling kommer den att visas som ”väntande” men utan ett utgångsdatum.

När du skapar en betalningsbegäran har din kund en månad på sig att betala den. Om den inte betalas under denna tidsperiod flyttas din betalningsbegäran till ”utgått”.