Vad är en Revolut Pro-länk för betalningsbegäran, och hur skapar jag en sådan?

En länk för betalningsbegäran är en enkel metod för att ta emot kortbetalningar från dina kunder. Genom att dela en enkel länk kan du ta emot betalningar från vem som helst, var som helst.

Skapa begäran genom att lägga till en beskrivning och ett belopp. En länk kommer då att skapas som du kan dela med dina kunder via e-post, sms eller annan metod.

Så skapar du en Revolut Pro-länk för betalningsbegäran:

• Gå till Hem → kontoväljaren under ditt saldo → bläddra ner till Pro → tryck på Ny försäljning → välj Betalningslänk.
  • Fyll i beloppet, valutan och beskrivningen som du vill använda.
  • Klicka på Fortsätt för att dela länken med kunden!

Du behöver ett Revolut Pro-konto för att använda den här funktionen. Om du inte har något finns instruktioner hur du skapar ett här.

Du kan inte använda de personliga betalningslänkarna för att acceptera företagsbetalningar från dina kunder. Om du gör det återställer vi betalningen och vi måste kanske inaktivera ditt konto.