Återuppringningstjänst

Vår återuppringningstjänst är öppen dygnet runt och har utformats för att erbjuda hjälp till alla Ultra-medlemmar. Vår återuppringningstjänst är begränsad till engelska, men vi erbjuder även chattsupport på olika språk. Din säkerhet är vår högsta prioritet. Vi ringer bara upp dig när du själv begär det.

Följ de här enkla stegen för att begära en återuppringning:

Gå till Hjälpcenter → välj det ämne för vanliga frågor och svar som du behöver hjälp med.

Om artikeln med vanliga frågor och svar som du valde inte löser din fråga trycker du på Begär samtal. Du får en säkerhetskod för samtalet, ett sms och en pushavisering med bekräftelse på när en Revolut-agent ska ringa dig. Agenten som ringer kommer alltid att nämna din säkerhetskod för dig innan ni fortsätter att diskutera detaljerna i din begäran.

I sällsynta fall kan vi ha en hög efterfrågan på återuppringning. Om detta inträffar kan du också få hjälp genom att chatta med oss.

Om du vill avbryta en begäran går du till Hem → Åtgärder → Samtalsförfrågan → Avbryt.

Med vår återuppringningssupport för Ultra kan du spärra ditt kort eller anmäla bedräglig aktivitet. Det snabbaste sättet för att blockera ett kort är att öppna fliken Kort genom att trycka på kortikonen längst upp till höger → välja önskat kort och trycka på knappen Spärra.

Vi har lokala telefonnummer tillgängliga för olika regioner. Du kan inte ringa upp dessa nummer själv. Efter att ha begärt en återuppringning kommer vi att kontakta dig från ett av följande nummer:

• +442038713172
  • +353212040804
  • +37052143823
  • +33644604008
  • +34900943245
  • +3612344590
  • +488001213671
  • +611300281208

Om du vill lämna in ett klagomål om den här tjänsten kan du läsa mer i den här artikeln med vanliga frågor och svar.