Kommer Junior-kortet fortfarande att fungera eller ska vi beställa ett nytt Revolut <18-kort?

Oroa dig inte – ditt nuvarande Revolut Junior-kort kommer att fungera som vanligt till och med dess utgångsdatum.

Dina tonåringar kan designa ett nytt kort från din app. Gå till avsnittet <18 i din app, välj namnet på tonåringen samt det aktuella kortet och tryck sedan på +-ikonen i det övre högra hörnet. Följ instruktionerna för att beställa ett nytt Revolut <18-kort som tonåringen kan anpassa.

Tonåringar kan ha upp till två kort samtidigt. Om en tonåring redan har två aktiva kort, måste du avsluta ett (välj kortet-> Inställningar -> Avsluta kort). Sedan kan du beställa ett nytt Revolut <18-kort.