Länka Revolut <18-kort till Apple Pay eller Google Pay

🎉Revolut <18-kort kan nu länkas till Apple Pay eller Google Pay!

För att länka Revolut <18-kortet går du helt enkelt till fliken Kort i Revolut <18-appen.

• Välj Lägg till i Apple Wallet precis under kortuppgifterna eller gå till Apple Wallet på den relevanta enheten och tryck på plustecknet (+).
  • Tryck på Lägg till i Google Pay precis under kortuppgifterna eller gå till Google Pay Wallet på den relevanta enheten och tryck påplustecknet (+).

Läs mer om vem som är behörig att använda Apple eller Google Pay för betalningar med Revolut <18-kort i Vanliga frågor och svar.

Du kan använda Apple och Google Pay överallt där du kan göra kontaktlösa betalningar eller där det finns en logotyp med Apple eller Google Pay.

👉Vissa handlare har gränser för kontaktlösa transaktioner. I annat fall gäller fortfarande de vanliga gränserna för Revolut <18-konton.

Om du ❄️ spärrar ditt Revolut <18-kort inaktiveras betalningar via detta kort på Apple Pay eller Google Pay.