Vem är behörig att använda Apple Pay eller Google Pay med Revolut <18-kort?

Din tonåring måste befinna sig i en region som stöds och vara tillräckligt gammal för att ha ett Apple-ID eller Google-konto i den regionen.

Minimiålder för att använda Apple Pay efter land:

• 13 år i Australien, Storbritannien, USA och alla andra länder och regioner.
  • 14 år i Bulgarien, Cypern, Italien, Litauen, Spanien och Österrike.
  • 15 år i Frankrike, Grekland, Slovenien och Tjeckien.
  • 16 år i Gibraltar, Irland, Kroatien, Liechtenstein, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Singapore, Slovakien, Tyskland och Ungern.

Minimiålder för att använda Google Pay efter land:

• 13 år i alla övriga länder och regioner.
  • 14 år i Cypern, Italien, Litauen, Spanien och Österrike.
  • 16 år i Australien, Bulgarien, Irland, Kroatien, Liechtenstein, Luxemburg, Nederländerna, Ungern, Polen, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Tyskland och USA.
  • Användare i Singapore har bara tillgång till Google Pay om de är över 18 år.

Kontrollera Apples eller Googles webbplats för att ta reda på om din enhet har stöd för funktionen.