Vad bör jag göra om jag får en kortåterbetalning/återkrav till mitt stängda konto?

Om du får en återbetalning/återkrav efter att ha avslutat ditt Revolut-konto kan du skicka ett mejl till oss på support@revolut.com med följande:

Ett kontoutdrag från de senaste 3 månaderna där de alternativa bankuppgifterna du vill att vi ska skicka pengarna till:

• Se till att ditt fullständiga namn, adress och kontonummer är synliga.
  • Det kan vara ett foto, en PDF-fil eller en skärmbild av den nödvändiga dokumentationen.

En bekräftelse från handlaren om att återbetalningen har gjorts:

• Det kan vara en skärmbild, mejl eller liknande.
  • Vanligtvis innehåller bekräftelsen handlarens namn, beloppet och dina Revolut-kortuppgifter (de sista 4 siffrorna).

När vi har verifierat dokumentationen startar vi överföringsprocessen till det alternativa kontot du angett. Det tar vanligtvis 3–5 arbetsdagar innan återbetalningen/återkravet kommer fram efter att vi har skött vår del av processen.