Sådan bruger du grupperegninger

Grupperegninger er en funktion, der giver dig mulighed for at dele udgifter med venner og familie.

Opret en gruppe fra fanen 'Overførsler' ved at trykke på '+ Ny' → vælge 'Gruppe' → vælge dine Revolut-venner eller -kontakter → trykke på 'Fortsæt' og navngive din gruppe.

Når din gruppe er oprettet, kan du tilføje transaktioner, der skal opdeles, tilføje eller fjerne medlemmer og afregne gæld fra transaktioner, som andre medlemmer har tilføjet.