Vejledning til GBP-bankoverførsler til din Revolut-konto

Hvilke oplysninger skal jeg give afsenderen?

Dit navn ('modtager'), IBAN og BIC (find dette ved at trykke på flag-ikonet på din kontoskærm).

Hvis du har brug for vores banknavn og adresse, er det: REVOLUT LTD, 7 Westferry Circus, Canary Wharf, London, England, E14 4HD.

Hvor lang tid er overførslen om at ankomme til mig?

Op til tre hverdage, men det kan variere afhængigt af betalingstypen. Spørg venligst afsenderen om den valgte betalingstype.

1. Faster Payments ankommer som regel med det samme, men kan i visse tilfælde være op til et par timer om at ankomme

2. Med CHAPS ankommer overførsler typisk samme dag, eller den efterfølgende hverdag

3. BACS kan tage op til tre hverdage

Hvis du ønsker at foretage en SWIFT-overførsel til udlandet, læs vores guide til SWIFT-overførsler til udlandet.