Hvordan fungerer meddelelsesfunktionen i grupperegninger?

Det er nemt at sende SMS'er, klistermærker og GIF'er.

Du skal bare vælge gruppen under fanen Overførsler, skrive det, du vil sende, i tekstfeltet, og så trykke på den blå pil ud for feltet. Så modtager hvert medlem af gruppen din besked.

Hvis du vil sende klistermærker eller GIF'er til dine venner, skal du bare trykke på knappen 'GIF/Klistermærke'. Når der vises GIF'er, skal du bare vælge en GIF. Den bliver sendt, når du trykker på den.

Hvis du vil slette din besked, kan du gøre det med et langt tryk på beskeden, klistermærket eller GIF'en. Derefter ser du en mulighed for at slette det, du har sendt.