Kan jeg ændre mit Revtag?

Du kan redigere dit Revtag ved at trykke på dit nuværende Revtag i sektionen 'Profil' → vælge dit Revtag igen og følge instruktionerne.

Du kan altid skifte tilbage til et tidligere Revtag. Du kan dog kun modtage betalinger med dit aktive Revtag.

Der kan være flere årsager til, at du ikke kan ændre dit Revtag:

• Du har allerede nået det maksimale antal på to ændringer.
  • Du forsøger at ændre til et Revtag, der allerede anvendes af en anden bruger.
  • Du forsøger at ændre til et Revtag, som det ikke er tilladt at ændre.
  • Dit Revtag opfylder ikke formateringskravene (3-16 tegn, kun små bogstaver fra a-z og tal).