Hvordan kan jeg skjule mit Revtag?

Du kan skjule dit Revtag for andre brugere ved at deaktivere muligheden 'Identificerbarhed efter Revtag', som findes i 'Sikkerhed og privatliv'. Du kan gå til denne sektion via din 'Profil'.

Hvis du vælger at slå denne indstilling fra, kan andre Revolut-brugere ikke finde dig via søgninger, men de kan stadig finde dig, hvis de trykker på linket til dit Revtag.

Hvis du slet ikke vil identificeres som Revolut-bruger (hverken med mobilnummer eller Revtag), kan du slå 'Betalinger mellem venner' fra under Sikkerhed og privatliv.