Kom ik in aanmerking voor Apple Pay?

Apple Pay is momenteel alleen beschikbaar voor Revolut-klanten in Australië, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Malta, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Singapore, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. We breiden binnenkort uit naar andere landen.

Je kunt je Revolut-kaarten toevoegen aan een van de volgende apparaten:

• iPhone SE of nieuwere modellen
  • iPad 3 of nieuwere modellen
  • Alle Apple Watch-modellen
  • Mac-modellen met Touch ID