Kom ik in aanmerking voor Google Pay?

🌏 Google Pay is beschikbaar voor gebruikers in Australië, België, Brazilië, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Japan, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxembourg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Singapore, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.

Jouw Android-apparaat moet ook NFC (near-field communicatie) en HCE (host card emulation) ondersteunen om compatibel te zijn met Google Pay. Om te weten te komen of je apparaat werkt met Google Pay, open je 'Instellingen' op je apparaat en selecteer je 'Draadloos en netwerken'. Tik op 'Meer' en als je NFC ziet verschijnen, kan je apparaat Google Pay-betalingen in winkels uitvoeren.