Så använder du Gruppkostnader

Gruppkostnader är en funktion som gör att du kan dela utgifter med vänner och familj.

Skapa en grupp genom fliken Överföringar genom att trycka på + Ny → Välj Grupp → Välj dina Revolut-vänner eller -kontakter → Tryck på Fortsätt och döp sedan gruppen.

När gruppen har skapats kan du lägga till transaktioner som ska delas, lägga till eller ta bort medlemmar och lösa in skulder från transaktioner som lagts till av andra medlemmar.