Handlaren debiterade mig felaktigt

Om du märker att du har blivit inkorrekt debiterad:

Kolla din transaktionshistorik en gång till

Dubbelkolla att priset du betalade (det faktiska transaktionsbeloppet som togs från ditt konto) inte stämmer överens med kvittot eller priset du skulle betala.

Väntande transaktioner

Om transaktionen fortfarande är väntande kan det hända att den justeras till rätt pris innan den slutförs.

Kontakta handlaren

Att kontakta handlaren direkt är oftast det snabbaste sättet att lösa en felaktig betalning, vilket de bör kunna lösa eller förklara.

Kan du fortfarande inte lösa felet med handlaren?

Om du inte alls känner igen avgiften, och handlaren inte har kunnat hjälpa dig att lösa problemet, kan du starta en återkravsprocess.

Återkravsprocessen kan ta lite tid, och därför rekommenderar vi att du först kontaktar handlaren.

För att starta återkravsprocessen:

1. Gå till dina transaktioner
  2. Tryck på Få hjälp
  3. Välj det mest relevanta alternativet och följ stegen för att starta återkravsprocessen

För mer information om hur återbetalningar fungerar, se våra dedikerade Vanliga frågor.