Hur gör jag ett anspråk på skyddförsäkring

Du hittar kontaktuppgifterna i Revolut-appen. Tryck på Livsstil i den nedre menyn → Försäkra → Köp → välj en typ → Få hjälp.

Tänk på att du blir ombedd att tillhandahålla en kopia av relevanta dokument, till exempel kvitto på varan eller evenemangsbiljetten och en polisanmälan vid stöld, som en del av anspråksprocessen.

Läs villkoren i appen om du vill ha mer information. Tryck på Livsstil i den nedre menyn → Försäkra → Köp → välj en typ → Alla dokument.