Täcker Revoluts köpskydd min mobila enhet?

Köpskyddet täcker mobila enheter i händelse av oavsiktlig skada eller stöld (värdeminskning tillämpas).

Enheten ska vara:

• helt ny
  • helt betald med ditt Revolut-konto (kortbetalning eller banköverföring)
  • inköpt för personligt bruk efter att köpskyddet började gälla (dess startdatum).

Du kan göra anspråk på en mobil enhet under en 12-månadersperiod. En ny 12-månadersperiod börjar när du får en avisering om ett tidigare anspråk på en mobil enhet.