Hur fungerar meddelandefunktionen i gruppkostnader?

Det är enkelt att skicka meddelanden, klistermärken och GIF:er.

Välj bara gruppen i fliken Överföringar, skriv ett meddelande i textfältet och tryck på den blå pilen intill det. Alla medlemmar i gruppen får ditt meddelande.

Om du vill skicka klistermärken eller GIF:er till dina vänner trycker du bara på GIF/sticker-knappen. Välj sedan en av de tillgängliga GIF:erna och tryck på den för att skicka.

Om du vill radera ett meddelande kan du göra det genom att trycka in meddelandet, klistermärket eller GIF:en länge för att få upp ett ångeralternativ.