Kan jag ändra min Revtag?

Du kan redigera din Revtag genom att trycka på din aktuella Revtag under Profil → Välj din Revtag igen och följ instruktionerna.

Du kan när som helst växla tillbaka till en tidigare Revtag. Du kan dock endast ta emot betalningar med din aktiva Revtag.

Det kan finnas flera anledningar till att du inte kan ändra din Revtag:

• Du har redan ändrat den två gånger.
  • Du försöker byta till en Revtag som redan används av en annan användare.
  • Du försöker byta till en Revtag som inte är tillåten.
  • Din Revtag uppfyller inte våra formatkrav (3–16 tecken, endast små bokstäver a–z och siffror).