Hur kan jag dölja min Revtag?

Du kan dölja din Revtag från andra kunder genom att inaktivera alternativet Upptäckbar med Revtag under Säkerhet och sekretess, som du kan navigera till genom profilen.

Om du väljer att stänga av det här alternativet kan andra Revolut-användare inte hitta dig när de söker, men de kan fortfarande hitta dig om de trycker på din Revtag-länk.

Om du inte vill bli identifierad som en Revolut-användare (varken med mobilnummer eller Revtag) kan du stänga av Betala med vänner i Säkerhet och sekretess.