Hvordan kan jeg se dokumenterne for min forsikringspolice for beskyttelse i hverdagen?

Hvis du har købt en forsikring til beskyttelse i hverdagen, kan du se og downloade dine forsikringsdokumenter i Revolut-appen ved at gå til 'Livsstil' → 'Forsikring' → 'Køb forsikring' → vælge 'Købsbeskyttelse', 'Billetannullering ved arrangementer' eller 'Refusionsbeskyttelse' (alt efter hvad der er gældende) → 'Alle dokumenter'.

Policen er kun tilgængelig på engelsk. Hvis du har svært ved at forstå ordlyden, eller du har brug for papirkopier af dine forsikringsdokumenter, skal du give os besked.