Hvem leverer Revoluts forsikring for købsbeskyttelse?

Revolut har indgået et samarbejde med den ubundne forsikringsagent Qover om levering af denne service. Forsikringspolicen udstedes af Qover, og Qover tager sig af alle dokumenter vedrørende forsikringen.

Forsikringen leveres af et forsikringssamarbejde mellem Chubb og Wakam eller af Chubb afhængigt af dit bopælsland.

Se vilkår og betingelser i appen ved at trykke på 'Livsstil' i den nederste menu → 'Forsikring' → vælge en type → 'Alle dokumenter'.