Fungerer Junior-kortet stadig, eller skal vi bestille et nyt Revolut <18-kort?

Bare rolig, dit nuværende Revolut Junior-kort fortsætter med at fungere som normalt, indtil det udløber.

Dine teenagere kan designe og tilpasse et nyt kort fra din app. Naviger til sektionen '<18' i din app, vælg teenagerens navn og teenagerens nuværende kort, og tryk så på (+)-ikonet i øverste højre hjørne. Når du er færdig, skal du blot følge trinene til bestilling af et nyt Revolut <18-kort, som din teenager så kan tilpasse!

Teenagere kan have op til to kort på et givent tidspunkt. Hvis en teenager allerede har to aktive kort, skal du lukke det ene (Vælg kortet –> Indstillinger –> Luk kort), før du kan bestille et nyt Revolut <18-kort.