Kan mit barn hæve kontanter i en pengeautomat med sit <18-kort?

Dit barn kan hæve penge med sit Revolut <18-kort i alle pengeautomater i ind- og udland, som accepterer Visa eller Mastercard. Du bør dog være opmærksom på eventuelle gebyrer, som nogle pengeautomatudbydere opkræver.

Barnet kan kun hæve kontanter med sit fysiske Revolut <18-kort og den tilhørende pinkode. Barnet kan ikke bruge Apple Pay eller Google Pay til at hæve penge i en pengeautomat.

Hvis dit barn ikke kan huske sin pinkode, kan du få mere at vide i vores ofte stillede spørgsmål.

Sådan spærrer du for hævninger i pengeautomater på dit barns kort

1. Gå til 'Hjem' i menuen nederst.
  2. Tryk på 'Konti' under din saldo.
  3. Scroll ned, og tryk på '<18-konto'.
  4. Tryk på 'Indstillinger', og vælg 'Kortkontrol'.
  5. Slå 'Hævninger i pengeautomater' fra.

Hvis dit barn veksler et beløb, der overstiger grænserne for rimelig brug af valutaveksling, eller hæver beløb, der overstiger grænserne for rimelig brug af hævninger, skal der betales gebyrer for rimelig brug. Uden for valutavekslingstiderne, dvs. fra kl. 17.00 (ET) om fredagen til kl. 18.00 (ET) om søndagen, opkræves et ekstra gebyr for valutaveksling.

Se grænserne i vilkårene og betingelserne for Revolut <18.