Hvordan kan jeg rapportere et Revolut <18-kort som mistet eller stjålet?

Du kan spærre et Revolut <18-kort med det samme via din Revolut-app.

Åbn dit barns '<18-konto' → tryk på barnets kort → ❄️ 'Spær' kortet. Hvis du finder kortet, kan du ophæve spærringen.

Hvis kortet definitivt er mistet, eller det er blevet stjålet, skal du først spærre kortet, og derefter kan du lukke det og bestille et nyt.

👉 Der kan forekomme gebyrer ved bestilling af et erstatningskort.