Sådan linker du Revolut <18-kort til Apple eller Google Pay

🎉 Revolut <18-kort kan nu linkes til Apple eller Google Pay!

For at tilføje Revolut <18-kortet skal du gå til kortsektionen i Revolut <18-appen.

• Vælg knappen 'Tilføj til Apple Wallet' lige under kortoplysningerne, eller gå til Apple Wallet på den pågældende enhed, og tryk på '+'.
  • Vælg knappen 'Tilføj til Google Pay' lige under kortoplysningerne, eller gå til Google Pay Wallet på den pågældende enhed, og tryk på '+'.

Se, hvem der er kvalificeret til at bruge Apple Pay eller Google Pay til betalinger med Revolut <18-kort i disse ofte stillede spørgsmål.

Apple og Google Pay kan bruges alle steder, der accepterer kontaktløse betalinger, eller hvor du kan se Apple- eller Google Pay-logoet.

👉 Nogle forhandlere anvender grænser for kontaktløs pr. transaktion. Derudover gælder de sædvanlige begrænsninger for Revolut <18-konto stadig.

Hvis du ❄️ spærrer dit Revolut <18-kort, deaktiveres betalinger via dit tilsvarende kort på Apple eller Google Pay.