Hvem er kvalificeret til at bruge Apple Pay eller Google Pay til betalinger med Revolut <18-kort?

Din teenager skal befinde sig i et understøttet område og være over minimumsalderen for Apple ID eller Google-konto i deres område.

Minimumsalder for brug af Apple Pay i hvert land:

• 13 år i Storbritannien, USA, Australien og alle andre lande og regioner.
  • 14 år i Østrig, Bulgarien, Cypern, Italien, Litauen og Spanien.
  • 15 år i Frankrig, Grækenland, Slovenien og Tjekkiet.
  • 16 år i Kroatien, Tyskland, Gibraltar, Ungarn, Irland, Liechtenstein, Luxembourg, Nederlandene, Polen, Portugal, Rumænien, Singapore og Slovakiet.

Minimumsalder for brug af Google Pay i hvert land:

• 13 i alle andre understøttede lande og områder.
  • 14 år i Cypern, Italien, Litauen, Spanien og Østrig.
  • 16 i Storbritannien, Tyskland, Rumænien, Bulgarien, Kroatien, Ungarn, Irland, Liechtenstein, Luxembourg, Nederlandene, Polen, Slovakiet, Slovenien, USA og Australien.
  • Brugere i Singapore kan kun få adgang til Google Pay, når de er 18 år.

Du kan finde ud af, om din enhed understøtter funktionen, ved at gå til Apples eller Googles websted.