Hoe kan ik de documenten van mijn verzekeringspolis voor dagelijkse bescherming bekijken?

Als je een verzekering voor alledaagse bescherming hebt gekocht, kun je je verzekeringsdocumenten bekijken en downloaden in de Revolut-app door te navigeren naar Lifestyle → Verzekeren → Aankoopverzekering → selecteer Aankoopbescherming, Event Ticketannulering of Terugbetalingsgarantie (wat van toepassing is) → Alle documenten.

Het beleid is alleen beschikbaar in het Engels. Als je problemen hebt met het lezen van de polis of als je papieren kopieën van je verzekeringsdocumenten nodig hebt, laat het ons dan weten.