Wie is de verzekeringsaanbieder voor aankoopbescherming van Revolut?

Revolut is een partnerschap aangegaan met Qover, een onafhankelijke verzekeringsagent, voor het leveren van deze dienst. De verzekeringspolis wordt uitgegeven door Qover en Qover verzorgt alle documenten met betrekking tot de verzekering.

De verzekering wordt verstrekt door verzekeringspartners Chubb en Wakam, of door Chubb, afhankelijk van het land waar je woont.

Zie de Algemene voorwaarden in de app. Tik op 'Lifestyle' in the onderste menu → 'Verzekeren' → selecteer een type → 'Alle documenten'.