Hur skickar jag in ett återkrav?

Läs dessa Vanliga frågor och svar om du ser en kortbetalning du inte känner igen.

Skicka en begäran om återkrav:

• Från din transaktionshistorik, välj relevant betalning, tryck på Få hjälp, och välj det alternativ som passar ditt ärende.
  • Lägg till så mycket information du kan för att förklara orsaken till ditt bestridande.
  • Bifoga alla relevanta dokument för att maximera chanserna att lyckas.

Läs dessa Vanliga frågor och svar för mer information om hur återkravsprocessen fungerar.