Kan jeg bruge Google Pay?

🌏 Google Pay er tilgængelig for brugere fra Australien, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Japan, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, USA og Østrig.

Din Android-enhed skal også understøtte nærfeltskommunikation (near-field communication, NFC) og host-kortemulering (host card emulation, NCE) for at være kompatibel med Google Pay. Du kan finde ud af, om din enhed kan understøtte Google Pay, ved at åbne 'Indstillinger' på din enhed og vælge 'Trådløs & netværk'. Tryk på 'Mere', og hvis du ser NFC, kan din enhed foretage betalinger med Google Pay i butikker.