Är jag berättigad till Apple Pay?

Apple Pay är för närvarande bara tillgängligt för Revolut-kunder i Storbritannien, Australien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Malta, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Singapore, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz. Vi kommer snart att expandera till andra länder.

Du kan lägga till dina Revolut-kort till någon av följande enheter:

• iPhone SE eller de senaste modellerna
  • iPad 3 eller de senaste modellerna
  • Alla Apple Watch-modeller
  • Mac-modeller med Touch ID