Hvad er svindel-SMS'er?

Svindlere bruger ofte realistisk udseende e-mails eller sms'er til at få dig til at klikke på links, udfylde formularer eller åbne vedhæftede filer, der indeholder virus. Når du har gjort det, vil svindlerne få dig til at dele dine kontodetaljer, adgangskoder eller kortnumre, så de kan få adgang til dine penge.

Hvad kan jeg gøre for at undgå svindel?

1. Vær ekstra opmærksom på e-mails eller sms'er. Hvis en meddelelse ikke kommer fra det samme nummer som tidligere, kan det være fra en falsk kilde.
  2. Hvis du er i tvivl om, hvem afsenderen er, skal du ikke svare.
  3. Tjek oplysningerne grundigt, inden du foretager en betaling.
  4. Undgå at træffe overilede beslutninger.
  5. Overvej nøje, hvem du taler med.
  6. Tjek afsenderens e-mailadresse for stavefejl eller mistænkelige formater. De fleste virksomheder bruger deres egne domænenavne i den rigtige rækkefølge. Hvis du f.eks. modtager en e-mail fra revolut@gmail.com, er det svindel.

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg er blevet snydt?

1. Kontakt os med det samme via chatten i appen.
  2. Vi anbefaler, at du anmelder det til myndighederne. Du kan finde relevant kontaktinformation i vores ofte stillede spørgsmål i vores hjælpecenter.